C.T.H. 132_porsche_panamera_.jpg
C.T.H. 147_Bmw_M4_431_pk_550_nm_foto_banner_met_tekst.jpg
C.T.H. 141_Volvo_C70_20_d_150_pk_350_nm_Foto.jpg
C.T.H. 129_Werkplaats_met_mobilhome-1.jpg
C.T.H. 106_AUDI_A3_2010_FOTO.jpg
C.T.H. 55_BUREEL_ONDER.jpg
C.T.H. 148_Logo_2017_klein.png
C.T.H. 145_buiten_foto_met_meest_bmw.jpg
C.T.H. 94_testbank_leeg_breedbeeld.jpg
C.T.H. 143_Mazda_6_22_SkyactivD_175pk_420nm_foto.jpg
C.T.H. 128_FIAT_DUCATO_MOBILHOME_FOTO.jpg
C.T.H. 140_Opel_Insignia_2014_reklame.jpg
C.T.H. 126_MAN_TRUCK_TGX_440PK_2100NM_FOTO.jpg
C.T.H. 144_Mercedes_Cla_18_Cgi_122_pk_200_nm_foto.jpg
C.T.H. 146_Vw_Tiguan_20_tdi_184_pk_380_nm_foto_banner.jpg


Met Power Tuning Vermogentuning Motortuning Auto Tuning Chiptuning

wapenen tegen snelheidscontrole's en flitspalen al vanaf 149,-€

Het coyote systeem is hier een gepaste oplossing voor.

Legale aspecten

Mini Coyote is 100% legaal

Is Coyote legaal ?
Ja.

De technologieën die Coyote gebruikt zijn geenszins bedoeld om de radargolven of –bundels van politiediensten te detecteren. Volgens het verkeersreglement “is het verboden elke uitrusting die of elk ander middel dat de vaststelling van overtredingen van de wet over het wegverkeer en van de reglementen betreffende de politie over het wegverkeer, bemoeilijkt of verhindert of automatisch werkende toestellen opspoort, bij zich te hebben”. Coyote is echter een combinatie van een gps-systeem (positiebepaling via satelliet) en de gsm-technologie (mobiele telefonie), die dient om realtime verkeersinformatie te verstrekken. Het gebruik op de weg is dus toegelaten en volstrekt legaal. Coyote is een hulpmiddel om veilig te rijden.

Kunnen politiediensten mijn Coyote-systeem in beslag nemen tijdens een controle ?
Neen.

Aangezien Coyote niet onder de toepassing van het verkeersreglement valt dat het bezit van radardetectors verbiedt (dit apparaat is slechts een radarmelder), kan het Coyote-systeem niet in beslag genomen worden tijdens een controle door politiediensten.

Bekijk video van het vrt nieuws

Hoe werkt het?

Mini Coyote is de eerste radarmelder die gericht is op de informatie en de veiligheid van de bestuurder.

Mini Coyote vangt de signalen van de gps-satellieten op en bepaalt de positie en de snelheid van uw voertuig. Het systeem is uitgerust met een gsm-/gprs-modem en communiceert geregeld met ons communicatieplatform via het gsm-netwerk van de mobiele telefonieoperatoren; het ontvangt tijdens uw verplaatsingen informatie over de maximum toegelaten snelheid (niet gegarandeerde informatie), verkeers- en radarinformatie. Mini Coyote verstrekt u deze gegevens (lcd-scherm, led-verklikkers en geluidssignaal) naargelang van uw persoonlijke voorkeuren die u hebt ingesteld in uw gebruikerszone.

Na registratie van uw Mini Coyote krijgt u toegang tot uw gebruikerszone. Hier kunt u uw Mini Coyote personaliseren.

Het seinlicht van de 21e eeuw

Met het toenemende aantal voertuigen, de files en de vaste en mobiele radars, moeten bestuurders op elk moment hun aandacht op de weg houden. Waakzaamheid en naleving van het verkeersreglement zijn topprioriteiten geworden.

Coyote Systems heeft het enige systeem ter wereld ontwikkeld dat de informatie en de veiligheid van de bestuurder bevordert.

Coyote is het enige interactieve systeem dat realtime en afhankelijk van de positie van het voertuig volgende informatie meldt:
- Maximum toegelaten snelheid
- Locatie van vaste en mobiele radars
- Eigenlijke verkeerssituatie

De vier principes van mini Coyote:
- Transparantie
- Eenvoud
- Gemeenschap
- Realtime-informatie

Transparantie:
De gegevens die uw mini Coyote verstrekt worden permanent geüpdatet door de verwerking van de informatie afkomstig van mini Coyote-gebruikers en van de databases van onze partners. De gegevens worden realtime geüpdatet en veranderen dus constant, zodat u kunt rekenen op de meest betrouwbare informatie. Bovendien is er ook de mini Coyote Verkenner, een systeem dat u meldt of er al dan niet andere gebruikers op uw route rijden en wat de afstand tot hun voertuig is. Het gaat om transparante informatie over het risico dat u loopt om al dan niet als eerste geconfronteerd te worden met een gevaar op uw route.

Eenvoud:
Mini Coyote is een bijzonder eenvoudige uitrusting waarmee u zich helemaal kunt concentreren op het rijden: een 12V-aansluiting op uw voertuig, een meldtoets, een scherm, en dat is het! Gebruiksvriendelijke spitstechnologie, daar gaan wij voor!

Gemeenschap:
Mini Coyote: voor u, door u! De mini Coyote-gebruikers in Europa maken deel uit van een gemeenschap die het delen van informatie en het streven naar een meer gelaten wegverkeer vooropstelt. U hebt inderdaad de mogelijkheid om ons automatisch de positie van een vaste of mobiele radar te melden, gewoon door op de centrale toets te drukken; op die manier verrijkt u de beschikbare informatie en kunnen de andere mini Coyote-gebruikers ervan meegenieten. Met mini Coyote staat u nooit meer alleen voor de risico's van het verkeer.

Realtime-informatie:
In tegenstelling tot de andere beschikbare systemen op de markt, meldt mini Coyote u niet de statistisch gevaarlijke zones, maar de eigenlijke gevaren op de weg. Het mini Coyote-systeem is uitgerust met een gps-ontvanger, gekoppeld aan een gsm-/gprs-transmissiesysteem, waardoor het permanent met ons platform communiceert en u tijdens uw verplaatsingen alle relevante informatie verstrekt. Bovendien is mini Coyote geen radardetector maar een absoluut legale radarmelder.Met Mini Coyote bij de hand, rijdt u bijdehand!

Waarschuwing: het is er ons niet om te doen bestuurders aan te zetten om overdreven snel te rijden, maar wel om bestuurders met een zware voet de kans te geven alert te blijven. Mini Coyote spoort u aan om voorzichtig te zijn én tijd te winnen: het systeem waarschuwt u voor verkeersincidenten op uw route en berekent de eigenlijke duur van het traject naar de verschillende mogelijke bestemmingen. Opgelet, voor bepaalde zones in sommige landen, die niet opgenomen zijn in onze cartografie, kunnen we niet altijd de maximum toegelaten snelheden afbeelden; het komt er dus op aan de verkeerssignalisatie in het oog te houden. Samen met onze partners werken we permanent aan een steeds betere kwaliteit van de informatie. We herinneren eraan dat de bestuurder als enige verantwoordelijk is voor zijn rijgedrag en voor de niet-naleving van de verkeerssignalisatie.  • Coyote Rider: Coyote voor motorrijders

De enige verklikker voor vaste en mobiele radars in realtime voor motorrijders

Prijzen

Mini Coyote V1 149,- euro met momenteel gratis 3 maanden abonnement.

Mini Coyote plus 199,- euro met 3 maanden gratis abonnement.

Coyote syteem rider V2 349,- euro met momenteel gratis 1 jaar abonnement.

Abonnement 12,- euro per maand

Meer informatie neem even een kijkje op http://www.coyotesystems.be/nl/hoe-werkt-het-1

Nieuws

Geen artikels gevonden.